Mijn verhaal

holistisch huidinstituut

Holistisch betekent in verbinding met elkaar.


Alles is energie en heeft een bepaalde trilling. Hoe hoger je in energie trilling is, hoe gelukkiger en gezonder je zal zijn.


Ik help je door middel van behandelingen en gesprekken, je energetische trilling te verhogen. Klinkt misschien erg zweverig, dat is het niet. Eens je ermee aan de slag gaat, des te ontspannen en gezonder je zal kunnen gaan leven.


Natuurlijk zijn we allemaal mensen, dit gaat stap voor stap en iedereen mag ook eens een dip hebben. t'is niet omdat je werkt aan je energie trilling verhogen, dat je niet eens boos mag zijn of niet eens zou mogen vloeken. we moeten nu ook geen apatische wezens worden die de hele tijd met het hoofd in de wolken vertoeven.


Je stress zal verdwijnen, dit is zowel voor de ondernemer als werknemer heel belangrijk. En willen we niet allemaal naar het level gaan? Dat we zaken kunnen doorzien en sneller kunnen aanpakken? Willen we niet allemaal, respectvol en liefdevol behandeld worden?


Zowel huidproblemen en gezondheidsproblemen, hebben dikwijls de oorzaak van stress, angst. Het niet begrijpen, dikwijls de oorzaak bij de ander leggen. Wat zou er gebeuren, als je in staat bent jezelf als liefdevol te gaan zien om dit dan door te kunnen trekken naar de ander? Zouden we dan een mooiere en liefdevolle omgeving kunnen maken voor onszelf? Als klein hooggevoelig en stil meisje, heb ik heel wat op mijn pad te verwerken gekregen.


Hooggevoelig was toen nog niet bekend, mijn omgeving en leerkrachten wisten niet wat ze moesten aanvangen met mij. Ik was braaf en toch anders, daardoor ook heel dikwijls uitgesloten. Waardoor ik vele malen een uitdaging ( trauma) te verwerken kreeg.


Naarmate ik ouder werd, groeiden deze uitdagingen mee. Dan heb je twee opties:

1. je verwerkt ze en pakt door , je hebt jezelf lief en erkend je pijn en verdriet.

2. je sleept je verleden mee als tonnen die op je schouders liggen. En telkens je iemand nieuw ontmoet, deel je deze trauma's omdat je ze nog niet hebt verwerkt.


Je bent er niet zelf mee aan de slag gegaan. Je hebt er nog niet durven naar kijken. Begrijpelijk ook, daar is moed voor nodig. Door deze levenservaringen aan te gaan, kan ik jouw rots in de branding zijn. Dit geheel liefdevol thuiskomen, dichtbij jezelf. In een natuurlijke en rustgevende omgeving. Reik ik je je tools aan om stap voor stap terug te geloven in jezelf, telkens je bent gevallen. Ondernemers staan dikwijls voor uitdagingen, hierbij is het belangrijk om snel te kunnen anticiperen, te begrijpen. Tot rust te komen, om krachtig te kunnen opstaan en door te gaan. Om dan opnieuw en opnieuw er te kunnen staan,voor je omgeving, cliënten en werknemers. Om verder te kunnen bouwen aan jouw droom.

Eye Shadow with Brush