top of page

Energetische betekenis van pijn.

Een ziekte en of bepaalde pijn, kan door een ongeluk en evengoed door een bepaald trauma of bij een overmaat aan emotionele pijn.

Een trauma kan dus ontstaan vanuit je hele jonge levensjaar,die doorheen je leven niet opgelost raakt.

Dit kan zowaar komen vanuit een overwerkte moeder die haar peuter op regelmatige basis berispt. Je kan dan een emotionele angst voor niet goed gevonden worden ontwikkelen. Het raakt niet opgelost omdat je nog niet klaar was om emotionele lessen te leren.

Een voorbeeld kan zijn: iedereen heeft wel een kennis die de ene vrouw/man na de andere heeft, die hij/zij net teveel of juist heel weinig verwend we zitten dan op een energetisch lage trilling.


Deze mensen die een lage trilling hebben gaan steeds opzoek naar hun ideale partner, gaan over naar een enorm please gedrag omdat ze steeds de angst hebben niet goed genoeg gevonden te worden. Ze halen alles uit de kast, komen uit een doosje.

Kopen cadeautjes, uitstappen en alles is glitter & glammer.

Een lage energetische trilling kan je snel verhogen door dankbaar te zijn, echt vanuit je hart.


Enkel wanneer ze uitgeput raken door dit gedrag te vertonen en ze zich wat veilig gaan voelen binnen hun relatie dan zwakt het please gedrag af en zullen ze hun eigen persoonlijkheid tonen. De partner die het please gedrag gewoon is geraakt, heeft het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

Hier zal de lage energetische trilling zichtbaar worden met het benodigde drama, de emotionele pijn van gebruikt te zijn. De angst om niet goed gevonden te worden wordt hierbij bevestigd.

Daar kan enorm veel lichamelijke pijn uit komen; ik geef je hier alvast een opsomming van mogelijke lichamelijke klachten.

Keelproblemen, stemproblemen, hese stem, keelontstekingen: komen voort uit het de angst om je stem niet te laten horen, niet voor jezelf durven opkomen.

Deze pijn zit ter hoogte van je keel chakra oftewel de vijfde chakra ook wel vishudda genoemd,

Je kan dit veranderen door ervan bewust te worden dat jij alle recht hebt van spreken, laat je nooit de mond snoeren. jij hebt het recht om te spreken vanuit je hart.

Om je keel chakra te harmoniseren kan je chakra5-vishuddha van Symbio nemen. Harmoniseert de keelchakra, harmoniseert de persoonlijke expressie en individuele wilskracht.

Kan ondersteunend werken voor de schildklier, kan ondersteund werken bij keelpijn. Helpt bij pijn in de nek en schouders bij stress. korting code NELEBOON5


Eierstokproblemen en baarmoederproblemen, geslachtsorganen: komen voort uit de angst niet in je kracht te mogen staan.Maar vooral bij angst om een nieuwe realiteit te kunnen creëren voor jezelf. Dit kan je helen door echt te gaan staan voor jouw nieuw verhaal. echt te gaan maken wat jij voor jezelf echt wilt, zonder het pleasen.

Baarmoederproblemen kunnen ook voortkomen uit het niet aantrekkelijk vinden van jezelf, komt terug uit het afstoten van jezelf.je vind jezelf dus niet goed genoeg, dit resulteert dan in het feit dat je dit zal spiegelen naar je omgeving, zij dit dan ook gaan vinden waardoor jouw gevoel terug bevestigd wordt.( vanuit daar kan dan weer boosheid ontstaan en een gevoel van onmacht, daarop gaan je organen dan terug reageren.)

Wat nodig is; is om je te helen, jezelf en je lichaam te koesteren. Dit kan door middel van intuïtieve massage.


In je onderbuik zit je innerlijk kind, als jij niet jezelf kan laten zien zoals je bent stoot je jezelf af als het ware. Je lichaam laat dit duidelijk zien zodat jij dit kan gaan helen. Dit kan je doen door bvb meditaties te doen rond dit onderwerp, je pijn van je innerlijke kindje gaan door voelen. Rebirthing ( ademhalingstechniek) is ook een hele goeie om je kind trauma's te helen.


Lage rugpijn komt uit het gevoel niet ondersteund te worden door jouw omgeving, i've got youre back. Kan een goede betekenisvolle uitleg bij zijn. Ik heb je rug oftewel je kan op mij rekenen.

Ikzelf heb in mijn leven heel lang last van lage rugpijn gehad, dit kwam omdat ik in een moeilijke relatie zat en mijn partner.

Ik was er zeer onzeker door geworden en was nog een schim van de persoon wie ik ooit was geweest.

Ik aanhoorde het te lang en te vaak, het niet voldoen aan..ikliet het toe in mijn onderbewustzijn en stelde geen grenzen.

Vele jaren ben ik bezig geweest met helen met vallen en opstaan. Het voordeel hierbij is dat ik de kenmerken, van het bange en onzekere gedrag heel snel kan opmerken en je met de juiste tools kan helpen. Als rust, ontspanning en geborgenheid ontbreken, zal dit klachten zoals nier, blaas en lage rugpijn tot gevolg hebben.

Heb je reeds nierproblemen dan is de chakra3- manipura uit balans. Deze kan je verhelpen door de tinkturen van SYMBIO te gebruiken. je vind de link in bijlage terug.

De manipurna of chakra3 is de zonnevlecht chakra. Deze staat voor de levensvreugde. Voel je dat je leven een sleur is? Heb je moeite om de fun in je leven te vinden?

De CHAKRA3 _MANIPURA van SYMBIO kan je hierbij helpen:

ondersteund de werking van de bijnieren en de alvleesklier. Kan helpen bij het harmoniseren bij een te lage suikerspiegel( hypoglysemie)

Harmoniseert de zonnevlecht chakra ter hoogte van de navel en kan helpen bij nierproblemen.

vanaf +12j. niet te gebruiken bij zwangerschap.

Meridi 1V- niermeridiaan.

Harmoniseert de Niermeridiaan en ondersteunt de nierwerking.


Blaasontsteking: angst om oude ideeën los te laten, Vastgehouden emoties bv kwaadheid. Angsten die je blijft vertellen soms jaren aan een stuk.

Denk maar aan het jaren vasthouden van je mislukte relaties, ouder/kind/partner. waarbij je heel lang je trauma's blijft vertellen. Her vertellen met het nodige verdriet waarbij je je trauma's in stand houdt en als het ware blijft herbeleven. Ook al zijn die trama's al tientallen jaren voorbij.Misschien geeft het je een onbewust voordeel , Zo krijg je dan eindelijk die aandacht waar je zo naar snakt?

Die aandacht mag je aan jezelf schenken, door bepaalde zaken die voor jezelf kan doen.

Die zorg die je zolang uitstelde, die reis die je al heel lang eens wou doen. Dat boek dat je zolang wou schrijven, leren dansen....


Chakra2-swadhisthana van SYMBIO harmoniseren de heiligbeen chakra:

kan je helpen bij problemen bij het genitaal gebied, heiligbeen chakra. Ondersteunt de werking van de genitaliën, blaas en nieren.

Kan helpen bij menstruele klachten en bij prostaatproblemen.

niet -12j en bij zwangerschap.

Voelen de tinkturen die werken op de chakra's te zweverig voor je aan? Dan kan je gaan voor de zuivere kruiden-tinkturen.

Meridi 111- meridiaan van de blaas: Harmoniseert de blaasmeridiaan.

Veenbes( vaccinium macrocarpon Aiton)

ondersteunt bij blaasontsteking.

Heel veel water drinken om goed te zuiveren en je afvalstoffen te laten wegvloeien.


Voor jezelf zorgen geeft je zoveel liefde zoveel heling. jij mag er zijn, die liefde die je zolang mistte, geef die aan jou.Jij bent het echt waard.

Ik kan hier een honderdtal bladzijden aan schenken, want ik wil je zoveel geven.

Wat ik wel nog wil meegeven is telkens iemand een massage boekt. Telkens keer op keer weer dezelfde zin: och hier heb ik al zolang naar uit gekeken, dat gaat zo deugd doen.

En na de behandeling, Waauw ik voel mij zo ontspannen, hier heb ik veel te lang mee gewacht.
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Post: Blog2_Post
bottom of page