Huidveroudering versus huidverjonging

Huidveroudering is een natuurlijk proces dan we niet kunnen tegenhouden, enkel vertragen. Hotel we de klok niet kunnen terugdraaien, kunnen we wel maatregelen nemen om het proces te vertragen en de gevolgen ervan op onze huid te verminderen. Huidveroudering is niet alleen een zaak van een schoonheidsideaal, maar is in veel gevallen ook een teken van gezondheid zowel mentaal als fysiek.


Denk maar aan iemand die een scheiding of een sterfgeval meemaakt, dan worden vaak tekenen van heel snel ouder worden vastgesteld. Daarom is het heel belangrijk dat alle factoren worden bekeken, ook medicatie gebruik speelt hierbij vaak een grote rol.


Oudere mensen lopen meer risico op huidaandoeningen zoals pigmentvlekken en huidtumoren, het is dan ook van groot belang om je ouder wordende huid goed op te volgen.

Je kan dit doen, door je huid op regelmatige basis goed te laten nakijken, vbo door deel te nemen aan onze huidanalyses die we op regelmatige tijdstippen aanbieden binnen ons huid verbeteringsinstituut bij holistisch huidinstituut.


Hoe komt het dat je huid verouderd?


oorzaken eens op een rijtje:


- vertraagde celdeling: naarmate we ouder worden gaat onze natuurlijke celdeling vertragen, normaal gebeurd dit om de 28 dagen. Zodat elke cel opnieuw van alle nodige stoffen is voorzien. de huid ziet er jong en elastisch uit.

- bij een vertraagde celdeling, zal de huid er snel droog en dof uit gaan zijn, waarbij de elasticiteit verzwakt. er is dan ook minder collageen aanwezig. wist je dat vitC staat voor je aanmaak voor collageen in je lichaam?

- De Huid wordt merkelijk dunner, de lederhuid veranderd. * De huid wordt droger, dit is het gevolg van de afname van talgklieren in de huid.waarbij snel droogtelijntjes zichtbaar worden.

- Mensen met een vette huid in hun jeugd, zullen dus minder snel verouderen. Wel opletten met littekens ten gevolge van acné. Laat je tijdig bij staan door een Holistisch Huidinstituut.

- Het aantal bloedvaten verminderd, waardoor de huid minder bebloed wordt en dus ook minder wordt voorzien van de nodige zuurstof.


Kiezen voor huidverjonging?


Waarom kiezen voor huidverjonging, vaak is het beeld dat we hebben over onszelf hoe we ons voelen in ons hart niet in overeenstemming met wat we zien in de spiegel.


We worden telkenmale geconfronteerd dat we ouder worden, op foto’s die worden gemaakt.


Het bewijs hiervoor zijn de grote aantallen die een filter op een foto plaatsen bvb op Facebook en instagram.


Juist daardoor komt er een nieuwe negatieve emotie naar boven, omdat dit gaat beletten om jezelf graag te zien. Trots te zijn op wie je bent, jezelf toe laten om te stralen vanbinnen uit, te blaken van zelfliefde jezelf te kunnen aanvaarden om wie je bent.


Hierbij kunnen we Holistisch Huidinstituut je bijstaan, met mooie en resultaat gerichte behandelingen. Wij zijn er ons van bewust dat zelfzekerheid en zelfliefde hand in hand gaat met kiezen voor jezelf. Jezelf nu eens die tijd te geven om je mooiste en gezondste zelve te kunnen zijn.Daarbij is nodig om onze hulp te vragen, niet te blijven zitten met talloze vragen. En doelloos het internet af te schuimen maar een heel persoonlijk aangepast traject in te zetten. waar jij geheel centraal staat, waar jij een garantie krijgt van 80%.


Dit is ongezien, geheel op natuurlijke, vegan en biologische wijze.


Daar staan wij voor, Jou de VIP behandeling te geven, zodat jij terug jezelf kan zijn, te stralen van binnenuit.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven