top of page

Intuïtieve Massage

Dikwijls als emoties te veel worden, kunnen ze niet tijdig worden verwerkt. Je spieren verkrampen zonder dat je het zelf opmerkt, dit komt doordat onverwerkte emoties kunnen omgezet worden in afvalstoffen.

Die dan als verzuring in je spieren en gewrichten komen vast te zitten. het wordt dan als het ware een last op je schouders.

Mensen die vaak piekeren, riskeren om het gevoel met hun lichaam kwijt te raken. De hersenen produceren dan talloze gedachten, wel honderden per dag.

Enorm vermoeiend aangezien je het dikwijls zelf niet opmerkt, hele verhalen dwalen door je hoofd. Ook de focus verdwijnt omdat je de hele tijd in je hoofd zit, wakker worden s'nachts. Angst en depressie lonken net om de hoek. In de rug kunnen we een blokkade voelen als een brandende pijnlijke plaats, de energie baan zit dan letterlijk blok.


Intuïtieve massage is hierbij een goede oplossing, doordat er gemasseerd wordt vanuit mijn gevoel. Krijg ik haarscherp binnen waar de massage moet aangepakt worden hoe diep of hoe zacht deze moet gebeuren.

Heel speciaal zal je denken en hoe weet je dat zo zeker? Tja ik heb daar geen pasklaar antwoord op, ik krijg dit door. Doordat ik de gave heb om jouw lichaam te lezen via mijn overgevoeligheid. Een tool die graag gebruik om jouw lichaam vrij te maken van negatieve energie. Elke keer dat ik in aanraking kom met deze negatieve energie komt een soort pijn bij mij binnen, deze kan ik dan afschudden. Ook het zuiveren van energie , dan moet ik overmatig geeuwen dan weet je dus dat jouw energie wordt gezuiverd. Een beetje hocus - pocus dat wel, de vele vaste cliënten die wekelijks of twee wekelijks jarenlang blijven komen, hebben hier al vele malen de voordelen van kunnen ondervinden. Door elke persoon anders te behandelen kunnen problemen zeer snel worden opgelost, diepgaand en effectief.


Ik gebruik waar nodig ook edelstenen, rozenkwarts staat voor alles wat met liefde vriendschap heeft te maken. Liefde voor jezelf, grenzen stellen en ook je kunnen openstellen naar anderen.

Bergkristal deze edelsteen zal je sterker gaan zuiveren van negatieve energie, mensen vertellen dat ze totaal niet merken dat ik een steen in de hand heb het voelt zalig aan en totaal niet hard, het is een zalig rustgevend gevoel en al snel zien we de activiteit in de huid. De amethist kan dan weer gebruikt worden om van je druk en stress af te komen, diegene die jouw je hoofdpijn geeft. Amethist helpt je hierbij om deze energie te reinigen zodat je sneller kan gaan ontspannen.


Door je tips en trucs te leren om je leven lichter aan te pakken, stap voor stap en met vallen en opstaan lukt dit je vast om zelfzeker beter keuzes te gaan maken voor jezelf zodat jij je energie beter en effectiever kan gaan gebruiken.

Aangeraden wordt om kort voor de massage even te douchen, zodat je lichaam klaar is om de rijke olie op te nemen. Er wordt gemasseerd met kokosolie waarbij passende etherische olie van kruiden wordt toegevoegd afhankelijk van de noden van jouw lichaam.

Nadien is het raadzaam om wat me-time in te plannen, zodat de massage nog wat verder kan inwerken. Een rustige namiddag, een wandeling in de natuur is een mooie verlenging van jouw healing-massage.


Intuïtieve massage kan je boeken vanaf een uur, hiervoor wordt gekozen omdat je meestal een twintigtal minuten nodig hebt om te shiften naar een echt ontspannen modus.

op een uur wordt de rug nek hoofd en schouders voor onze rekening genomen.

op een 90' minuten wordt het gehele lichaam gedaan, indien je wenst kan je aanpassingen aanbrengen, bvb je hebt meer pijn op een bepaalde plaats. Je rug heeft meer aandacht nodig dan zullen we de tijd anders gaan verdelen.

We hechten heel veel belang aan jouw me-time, we zorgen ervoor dat deze zo waardevol mogelijk wordt ingevuld.


Wil je meer weten hoe je je energie goed kan gebruiken? N

Neem dan zeker eens een kijkje bij de E-books. Wellicht kan je hier nog meer waarde halen, dit is alvast het begin van je mooie bewustzijnsreis.
ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
Post: Blog2_Post
bottom of page