top of page

Waarom je huid laten testen?

Er zijn heel veel mogelijkheden om je huid te verzorgen, met een beetje geluk zal je ook wel iets kunnen presteren. Je kan gaan voor het goedkoopste en in de supermarkt je product kiezen... fluitje van een cent, echter is het zo dat indien je geen professional bent. Geen idee hebt wat er in zit, goedkope bewaarmiddelen, kleurstoffen, parfums noem maar op.

Je huid kan dan fel gaan reageren.


Ook zijn de producten die je koopt in de supermarkt, gevuld met 60% vulstof... je leest het goed.. 60% vulstof dacht je dan dat je een eerlijk product zou krijgen voor die lage prijs? Er staat dan bij met retinol,Q10, hyalluron...

Het percentage dat je van deze waardevolle grondstoffen in deze producten is geheel miniem. Dit mag volgens de Europese wetgeving op het product vermeld staan vanaf 0,01gr.


Bij Holistisch Huidinstituut werken wordt er enkel met waardevolle en natuurlijke grondstoffen en producten gewerkt, dit omdat ikzelf heel erg allergisch ben voor niet kwalitatieve bewaarmiddelen, kleurstoffen en geurstoffen.

Wat ik zelf niet kan gebruiken, geeft een goede indicatie weer van kwaliteit van het product, natuurlijk is het zo dat je altijd kan reageren op een grondstof in een product.

Of die nu chemisch of plantaardig is, omdat ons immuunsysteem na verloop van tijd overreageerd juist omdat er dagdagelijks zoveel gifstoffen in ons lichaam aanwezig zijn.


Overreageren geeft dus een allergische reactie. Daarom dat we graag de tijd nemen om voor jou, het beste ritueel te geven.https://www.holistischhuidinstituut.be/service-page/intake-en-huid-test?referral=service_list_widget


Het ritueel of dagverzorging dat je elke dag zal laten stralen. Wat jij thuis doet elke dag 2x is het allerbelangrijkste. Dit aangepast aan jouw noden van jouw huid, Dit geheel persoonlijk,

Enkel op die manier kunnen we samen echt resultaat boeken.

Omdat jij op elke leeftijd jouw mooie huid mag hebben, in de best mogelijke versie.

Dit doen we aangepast aan jouw levensstijl, sport je vaak buiten? werk je buiten? ga je naar kantoor met de fiets, verricht je veel tuinwerk?

Dit zijn allemaal zaken die er toe doen, we maken tijd voor je.. Om je goed te leren kennen, zodat we enkel de best mogelijke producten kunnen testen op jouw huid.

Je huid neemt immers enkel de producten op die het nodig heeft.


Bij sommige instituten kan je een huidanalyse laten maken, er worden dan producten voorgesteld... maar NIET getest. Waardoor er altijd een mogelijkheid is dat je huid anders zal reageren...Na het intake gesprek, waar jij dan mag vertellen wat je graag verbeterd wenst te zien. Wordt er stap voor stap uitgelegd, hoe jij je huid mag gaan verzorgen, hoe, waarom en wanneer wat.


De reiniger wordt getest, toner, serum, oogcrème of serum?

welke dag crème? Welke nachtcrème?

Je mag me elke vraag stellen.

Hier wordt gewerkt, met hoogwaardige producten van spa. Dit omdat er rechtstreeks contact met de fabrikant is.. Hoogwaardige producten omdat er 10x meer hoogwaardige grondstoffen in de producten aanwezig zijn, dus echt werken. Er is ook geen verschil in kwaliteit of werking tussen praktijkproducten en verkoopproducten zoals sommige andere merken. Ze zijn BIO, Vegan én er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke en zo weinig mogelijk geurstoffen. Geen kleurstof te bespeuren, daarom dat de kleur van eenzelfde product wel eens kan verschillen. Net omdat een bepaald kruid al eens uit een seizoen met meer zon waardoor de vruchten wel eens een donkere kleur kan hebben.


Mocht je nog vragen hebben?

Vul dan even het invulformulier in en ik contacteer je snel!


Post: Blog2_Post
bottom of page