Aan welke vitamines heb je een te kort als je een droge huid hebt?

- Vitamine A staat voor Retinol, maar in welk voedingsmiddel kan je dit dan terug vinden? Dit vinden we terug in de appel schil van de bio-appel.


- Vitamine B als je last hebt van droge lippen en een schilferige huid.


- Vitamine C: reumatische klachten in combo met een droge huid, bloedend tandvlees - Vitaminen zijn voedende bestanddelen die cruciaal zijn voor de goede werking van ons lichaam aangezien we zelf geen vitaminen kunnen aanmaken ( met uitzondering van vit D dat doet onze huid, onder invloed van UV en vit.K dat door onze darmen aangemaakt wordt)


Daarom moeten we alle vitamines dagdagelijks goed binnenkrijgen om dat ook voor elkaar te krijgen. Heel vaak merken we dat er voedingssuplementen worden aangeraden, dit is niet verkeerd. MAAR bij deze voedingssuplementen zitten heel vaak vulstoffen, kleur en smaakstoffen, bewaarmiddelen en noem maar op. echter is het zo, als er niet wordt gekozen voor kruiden en tincturen, het een namaakproduct( de natuurlijke molecule wordt synthetisch gekopieerd) is dat we binnen krijgen. waardoor ons lichaam alweer energie zal verliezen om ook deze afvalstoffen af te voeren.


Daarom deze blog. want als we weten wat we te kortkonen aan de hand van symptomen, we weten welke vitaminen in welke voedingsstoffen zitten?


En we hebben recepten die geen of minimaal afbreuk doen aan deze vitaminen? dan hebben we geen reden meer om het niet te doen, dan is de zoektocht voorbij…


en is de tijd gekomen om energiek liefdevol en stralend vol zelfliefde met jezelf om te gaan, Toch?


want dit is wat ik wil voor jou!
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven