top of page

HSP: Hyper Sensitief Persoon

Betekenis: overgevoelige persoon is dit nu een gave of eerder een mindere kwaliteit?

Mensen met hsp zijn vaak onzeker, ze voelen zich anders een beetje buitengesloten ook wel.


Indien je twijfelt of je HSP hebt kan je online een test maken, dan weet je het meteen.

Ik ben zelf een HSP er, ik zie het zelf als een ideale tool om mijn cliënten goed aan te voelen. te voelen wat ze denken, om hen op de juiste en gepaste wijze bij te staan en te helpen.

Dus voor mij werkt het goed als een gave.


Helaas heeft het ook een keerzijde, omdat we juist zo gevoelig zijn zijn bepaalde zaken, gebeurtenissen zeer overweldigend. Kunnen we ons vaak gekwetst en buitengesloten voelen. Het kan ook zijn dat als je je niet goed bewust bent van je eigen persoon, dat je anderen hun negatieve energie opslorpt als een ware stofzuiger. Waardoor je je vaak leeg, psychologisch uitgezogen voelt;

Dan heb je nood aan rust, je eigen huis, stilte..


Tip hierbij is om te drukke plaatsen te vermijden, plan goed je kerst shopping van tevoren.

Zodat je alles rustig kan doen, op je eigen tempo.

Ga vaak de natuur in, daar kan je je energie opdoen.

Vermijd mensen die je geen goed gevoel geven, als je na contact geen blij gevoel hebt achteraf maar doodmoe op je zetel neerploft? Luister naar je lichaam en neem afstand.

Neem een warm bad met een halve kop zeezout erin, om je lichaam te ontdoen van negatieve energie.


Hsp is een gave, je kan mensen goed inschatten.

Je weet goed wanneer iemand de waarheid achterhoud, soms voelen mensen van een lange afstand dat er iets mis is met een geliefd persoon. Zonder dat daarover is gecommuniceerd.

Zie het als een extra tool, iets dat velen niet hebben maar jij dus wel.

Je bent gevoelig voor geuren, geluiden, emoties van anderen. Met deze tool kan je erop gepaste wijze zijn voor de ander. Zorg dat je voldoende water drinkt om je lichaam te reinigen, zodat emoties en energie van anderen niet vast komen te zitten in dat mooie lichaam van jou.


Goed aarden, is een belangrijk iets.

Wordt je bewust van je mooie persoonlijkheid, loop veel op je blote voeten in huis zo maak je goed contact met de aardse energie. Als je kan, doe een ochtend wandeling/ oefening bloot voets in je tuin.

Laat je regelmatig intuïtief masseren, zodat we je energie goed kunnen laten stromen. Ik kan je van je negatieve energie bevrijden door een heling te doen tijdens je massage sessie, om je zo ontspannen en terug opgeladen huiswaarts te laten gaan.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Post: Blog2_Post
bottom of page