top of page

Je eigen energie terugnemen.

https://www.holistischhuidinstituut.be/event-details/hoe-kan-ik-mijn-energie-level-verhogen-en-bewarAls je veel in contact bent geweest met mensen en situaties die je energie hebben ontnomen. Kan het zijn dat je energie level laag zit. Laag wil zeggen dat jij je uitgeput voelt, het leven niet meer in de positieve zin kan bekijken.

En gek genoeg ga je die negatieve zaken ook onbewust gaan aantrekken,

een ongeluk een val. Inbraken in je huis etc...een brand enz. en ziekte is hier nog een voorbeeld van, dit zet ons in ons slachtofferschap. Je wordt slachtoffer van tal van zaken.


Maar hoe kan je de storm keren? Het tij keren?

Dat vereist wel wat innerlijk werk, waar jij bereidt dient te zijn om dit leiderschap in je leven terug te pakken. Dus hoe kan je dit doen? We hebben allemaal een platenspeler in ons hoofd die dezelfde negatieve verhalen gaat afspelen. Waarin we ons niet goed genoeg 'voor' gaan voelen. Als we die platenspeler zijn gang laten gaan ,gaan net die negatieve zaken ook uitkomen, dit noemen we de kracht van manifestatie.

Twee vrouwen die zich goed voelen
Je energie verhogen

Want ja gedachten worden dingen, eigenlijk kunnen we alles bereiken wat we willen positief of negatief. Het is is de toon van je eigen platenspeler die jij bepaalt wat het gaat worden, positief of negatief.

En natuurlijk ook de aandacht die jij eraan geeft, positief of negatief.

Hoe bewust ben jij van de toon van jouw platenspeler? Welke gesprekken ga jij aan met mensen? Gaat het over roddels, geloof jij je eigen veronderstellingen?


Geef je aandacht aan onwaarheden?Als je een roddel te horen krijgt? Geloof jij hem? Of vraag jij je af of het waar is? Denk jij voor jezelf of laat jij anderen dat bepalen voor jou? Hoe onafhankelijk ben Jij? Welk leven had jij graag voor jezelf gemaakt?

Schrijf dat eens op? Droom eens groots?

Groots zonder angst, zonder die beperkende overtuiging. Hoe zou je leven dan zijn?

Pak eens jouw kracht terug? Ja, jij mooie jij...

Ja diegene, die vaak gekwetst is geweest. Al heel wat teleurgesteld is geweest.Ga eens niet meer mee in de verwachtingen van die ander, diegene die steeds commentaar op je heeft? Stop dat eens? Jij bent perfect, stralend net hoe je je bent.

Deze positieve zaken mag jij op je plaat zetten op je platenspeler laten afspelen. net zo vaak dat jij dat graag wil. En liefst elke keer als er een negatieve gedachte opduikt.

Om het uur graag, schrijf eens op wie je wil zijn.

Ik ben een perfecte creatie, ik heb geweldige relaties, ik ben gezond en hardwerkend. Toch heb ik voldoende tijd om alle leuke dingen te doen die ik graag doe. Kan ik regelmatig op reis gaan, ben ik succesvol.

Schrijf dit ook op voor je kinderen, ook al is de relatie nog niet tip top. Dat komt wel, stuur hen liefde laat los wat je niet kan veranderen laat het maar gaan het is helemaal goed.

maar zorg in de eerste plaats goed voor jezelf.

Als jij onvoorwaardelijke liefde nodig hebt?Dan geef je die aan jezelf, door voldoende rust te nemen. geniet eens van de rust, geniet eens van de stilte van je eigen gezelschap want die gaat je leven al mee.

Diegene kent je het beste, die was van in het begin al bij. Het is als we liefde, aandacht en goedkeuring zoeken buiten onszelf dat we ontgoocheld, gekwetst raken. omdat we die liefde niet eerst aan onszelf gaven, we lieten anderen met onze onvoorwaardelijke liefde lopen.. gaven het zomaar weg.


Yeah right zal je zeggen, weer zo'n bloemlezing... wel het is een liefdes quote voor jezelf die je mag afspelen, want gedachten worden dingen. Het is net wat jij gelooft hoe je

leven er zal uitzien, ook al zijn je omstandigheden nog steeds niet op dit moment in lijn met je bloemlezing.

Het is 'dat' wat in je onderbewuste zit,
hoe je leven zal worden.


En blijkbaar moet ik deze blog schrijven, want zo gaat dit bij mij... ik schrijf intuïtief.

De zinnen rollen uit mijn hoofd en mijn handen kunnen mijn gedachten niet snel genoeg volgen.. niets chat gpt ( lachje) Neen die heb ik niet nodig...

Ik schrijf net wat jullie nodig hebben, met heel veel liefde net 'dat' wat mij wordt ingegeven.

Liefs Nele Boon
Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Post: Blog2_Post
bottom of page